FAQ ABONNEMENT OG INNLOGGING

Spørsmål 1: Skal jeg benytte medlemsnummer/ brukernummer (aktørID) eller e-postadresse ved innlogging?

Svar: Medlemsnummer/ brukernummer i Regnskap Norge (8 siffer) skal benyttes som pålogging. 

Spørsmål 2: Jeg har glemt passordet mitt, hva gjør jeg?

Svar: Velg "Logg inn" fra forsiden. Trykk "Glemt passord eller brukernavn". Oppgi ditt medlemsnummer/ brukernummer hos Regnskap Norge (8 siffer) for å få tilsendt engangspassord på sms. Du vil få beskjed om å endre dette ved første innlogging. Du bruker samme passord til innlogging både på regnskapnorge.no og kskomplett.no.

Spørsmål 3: Er det noen begrensning på hvor mange kunder jeg kan importere til KS Komplett, og hvor mye koster det per kunde?

Svar: KS Komplett har en enkel prismodell, og når du betaler for ditt abonnement kan du importere så mange kunder du vil uten ekstra kostnad.

Spørsmål 4: Hvor mye koster et abonnement på KS Komplett?

Svar: Abonnement på KS Komplett har en engangsavgift ved etablering, deretter faktureres bedriften et årlig, fast beløp. Prisen på engangsavgift og årlig abonnement baserer seg på hvor mange årsverk som jobber i regnskapsforetaket. Du kan lese mer om prisene HER

Spørsmål 5: Når faktureres jeg for mitt KS Komplett- abonnement?

Svar: Regnskap Norge sender årlig ut en faktura for abonnement i KS Komplett, normalt i februar.

Spørsmål 6: Hvordan vet jeg at jeg er innlogget?

Svar: Du ser at du er innlogget øverst på siden - øverst til høyre står det ditt navn og din bedrift. Ved siden av er to menypunkter for "Kunder" og "Veiledere og maler" - dette har du kun tilgang til når du er innlogget.

Spørsmål 7: Kan jeg bestille KS Komplett som privatperson?

Svar: Nei, det er kun bedrifter med org.nr som kan bestille abonnement på KS Komplett. Alle ansatte tilknyttet bedriften som har abonnement på KS Komplett vil så ha tilgang til KS Komplett.

Spørsmål 8: Må bedriften være medlem av Regnskap Norge for å ha abonnement på KS Komplett?

Svar: Nei,KS Komplett selges både til bedrifter som er medlem av Regnskap Norge og de som ikke er medlemmer. Et medlemskap vil gi lavere pris.

Sist oppdatert: 25.02.2022