FAQ INTEGRASJON MED EKSTERNE SYSTEM

Spørsmål 1: Jeg trenger hjelp til bruk av KS Komplett i PowerOffice.

Svar: PowerOffice benytter seg av Word- og Excel- malene i KS Komplett, men har ingen integrasjon mot veilederne. Les mer HER og HER for å sette opp KS Komplett til PowerOffice, eller les HER for å se hvordan du linker opp PowerOffice til KS Komplett. Dersom du ikke finner svar i artiklene, må du ta kontakt med PowerOffice direkte på 755 00 670 eller ta en titt på deres hjelpesenter.

Spørsmål 2: Hvordan benytter jeg avstemmingsskjemaene i Visma Finale Avstemming?

Svar: Visma Finale Avstemming benytter seg av avstemmingsskjemaene i Excel fra KS Komplett (som MVA- avstemming og avstemming arbeidsgiveravgift). Les mer her eller ta kontakt med Visma Finale på 40002215 eller via e-post [email protected]

Spørsmål 3: Koster det noe ekstra å integrere KS Komplett med et fagsystem?

Svar: Nei, når du har et abonnement på KS Komplett, har du fri bruk av tjenesten både via kskomplett.no og via de fagsystemene som har en integrasjon med KS Komplett.

Spørsmål 4: Jeg brukte KS Komplett fra Visma Byrå og Visma Quality Management tidligere, hvorfor fungerer ikke dette nå?

Svar: Da vi gjorde en teknisk oppgradering av kskomplett.no, satt vi API-et vi hadde laget for eksterne fagsystem på pause. Derfor sluttet API-et mellom Visma Byrå/ Visma Quality Management og KS Komplett å fungere den 01.03.2022. Tidligere hadde du direkte tilgang til de dynamiske veilederne fra KS Komplett fra Visma Byrå/ Visma Quality Management. Vi ønsker å lage et nytt API, men har ikke tidfestet arbeidet med dette ennå.

Spørsmål 5: Kan jeg benytte KS komplett via ZData?

Svar: ZData har laget en løsning for å benytte avstemmingsskjemaene i Excel for Visma Business- kundene. Du må ha lisens hos ZData og må selv stå for avstemmingsskjemaene i KS Komplett. Ved spørsmål, kontakt ZData direkte.

Spørsmål 6: Finnes det en integrasjon for KS Komplett med 24sevenOffice, Duett eller Tripletex?

Svar: Per mars 2022 finnes det ikke, men vi er stadig i dialog med eksterne fagsystem for å gjøre kvalitetssikring av regnskapsoppdrag enklere.  

Spørsmål 7: Kan jeg laste ned alle avstemmingsskjemaene samlet?

Svar: Ja. I Kapittel 3.0 kan du laste ned alle avstemmingsskjemaene i Excel samlet i en zip-fil. Dette har du gjerne behov for når du skal benytte avstemmingsskjemaene i et eksternt fagsystem.

 

Sist oppdatert: 25.02.2022